Vă aflaţi la rubrica: Cercetare.

Centre de Cercetare
Contracte de Cercetare
Manifestări Ştiinţifice
Rapoarte de Cercetare

Centre de Cercetare

Centre de Cercetare în Matematică şi în Matematici Aplicate

Centrul pentru Analiza Neliniară şi Aplicaţiile Sale: .
Directorul acestui centru este Prof. Dr. Constantin .

Contracte de Cercetare

Contracte de Cercetare în Matematică şi în Matematici Aplicate

Informaţii în curs de actualizare.

Manifestări Ştiinţifice

Manifestări Ştiinţifice Organizate de Departamentul de Matematică

Congrese, simpozioane, întruniri de lucru

The Workshop on Applied Mathematics: Methods and Modeling, ediţia întâi, a avut loc în perioada 7-8 mai 2017. Situl congresului este disponibil .

The Workshop on Control of Distributed Parameter Systems, ediţia a 8-a, a avut loc în perioada 1-5 iulie 2013. Situl congresului este disponibil .

Conferinţe

Joi, 29 iunie 2017, se va desfăşura la IMAR o sesiune comemorativă dedicată prof. dr. Nicolae Popescu. Lista invitaţilor şi datele de contact sunt disponibile .

Dr. Marian Bocea, de la Department of Mathematics and Statistics, Loyola University, Chicago, a susţinut în 15 mai 2017 o conferinţă pe tema Building tiny machines: the role of mathematics. Detalii sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 15 decembrie 2016 o conferinţă pe tema Gradient estimates for nonlinear elliptic equations with a gradient term. Detalii sunt disponibile .

Dr. Constantin Costara, de la Universitatea Ovidius din Constanţa, a susţinut în 8 aprilie 2016 o conferinţă pe tema Probleme de continuitate automată în teoria spectrală.

Dr. Cristian Enache, de la Institutul de Matematică al Academiei Române, a susţinut în 8 aprilie 2016 o conferinţă pe tema Principii de maxim şi de minim pentru ecuaţii de tip Monge-Ampère, cu aplicaţii la suprafeţe de curbură Gauss constantă.
Detalii despre aceste conferinţe sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 5 ianuarie 2016 o conferinţă pe tema Asymptotic profiles for singular solutions to elliptic equations with a sign-changing nonlinearity. Detalii sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 13 ianuarie 2015 o conferinţă pe tema Existence and classification of singular solutions to nonlinear elliptic equations with a gradient term. Detalii sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 19 februarie 2014 o conferinţă pe tema Recent progress on isolated singularities for nonlinear elliptic equations. Detalii sunt disponibile .

Susţineri publice de teze

Informaţii în curs de actualizare.

Rapoarte de Cercetare

Rapoarte de Cercetare ale Departamentului de Matematică

Raportul de Cercetare pe anul 2015 este disponibil .